Αμήχανος πιτσιρικάς έγινε διάσημος για μια selfie -Δίπλα στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, στο Super Bowl [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αμήχανος πιτσιρικάς έγινε διάσημος για μια selfie -Δίπλα στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, στο Super Bowl [εικόνες & βίντεο]

Το... selfie kid δίπλα στον Τίμπερλεϊκ (Φωτογραφία: AP/ Eric Gay)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε κάποιος παίκτης των δύο ομάδων, ούτε καν ένας από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στο ημίχρονο. Ο απόλυτος... MVP του Super Bowl ήταν ένας αμήχανος πιτσιρικάς.

Ο Ράιαν ΜακΚένα έγινε διάσημος σε ένα βράδυ ως το «selfie kid». Την ώρα που εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθούσαν τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να τραγουδά στο ημίχρονο της αναμέτρησης, είδαν τον σταρ να ανεβαίνει στις κερκίδες και να χορεύει με τον κόσμο.

Δίπλα του, ένας πιτσιρικάς με το κινητό στο χέρι, που δεν φαινόταν να είναι ιδιαίτερα άνετος με το γεγονός ότι τα φώτα είχαν πέσει πάνω του. Παρόλα αυτά, όταν ο Τίμπερλεϊκ του έκανε νόημα να βγάλουν μία selfie, εκείνος δεν έχασε ευκαιρία.

AND HERE IT IS.#SelfieKid with @jtimberlake!#HalftimeSelfie#SuperBowlSelfie#SuperBowl #PepsiHalftime pic.twitter.com/Edww4CSSm7

Το περίεργο ήταν το τι έκανε αμέσως μετά. Μέσα στην αμηχανία του, φάνηκε να γράφει κάτι στο κινητό του. Γιατί; Χρήστες του Twitter είχαν μερικές αστείες ιδέες.

Μήπως έψαχνε στο Google ποιος είναι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ; Ή αναζητούσε στίχους των τραγουδιών του; Ή ίσως απλά... διέγραφε τη selfie;

pic.twitter.com/ZOJOzdU9tg

JT can only laugh as ‘left kid’ deletes the selfie he just took. #justintimberlake #Halftime pic.twitter.com/c02sjXzjiq

This kids reaction when he gets a selfie with #JustinTimberlake is going to be the next meme I can tell pic.twitter.com/5XXbQAmcVD

Γεγονός είναι πάντως πως όλοι θέλουν να μιλήσουν στο «selfie kid» πλέον. Από εκπομπές στην αμερικανική τηλεόραση, μέχρι όλους τους γνωστούς και φίλους του. «Είναι τρελό! Δεν ξέρω καν τι να σκεφτώ. Ολοι οι φίλοι μου μου στέλνουν μηνύματα», δήλωσε ο πιτσιρικάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Τίμπερλεϊκ super bowl
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ