Καραμπέτη, Τρικαλιώτη, Καλογρίδη ποζάρουν αγνώριστες σε κοινή φωτογραφία 18 χρόνια πριν [εικόνα] - iefimerida.gr

Καραμπέτη, Τρικαλιώτη, Καλογρίδη ποζάρουν αγνώριστες σε κοινή φωτογραφία 18 χρόνια πριν [εικόνα]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ένας ηθοποιός θυμάται με νοσταλγία και αγάπη μια θεατρική συνεργασία -αρκετά χρόνια αφότου έπεσε η αυλαία της- σημαίνει ότι κάτι όμορφο συνέβη επί σκηνής.

Τρεις ηθοποιοί που έχουν διαγράψει μια ξεχωριστή πορεία στο ελληνικό θέατρο συμπρωταγωνίστησαν σε μια παράσταση που σημείωσε επιτυχία στα θεατρικά δρώμενα της Αθήνας, πριν από περίπου δύο δεκαετίες. «Σκράικερ».

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Νατάσα Καλογρίδη. Οι τρεις ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Καλογρίδη.

Ο χρόνος είναι φίλος και σύμμαχος και για τις τρεις ηθοποιούς: εκείνος τις σεβάστηκε και το ίδιο έκαναν και εκείνες. Η εμφάνισή τους με το πέρασμα του χρόνου δεν θα μπορούσε να μην έχει αλλάξει. Η γοητεία τους είναι πλέον πιο ώριμη, πιο αποφασιστική.

Δείτε τη «συλλεκτική» φωτογραφία που δημοσίευσε η Πέγκυ Τρικαλιώτη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ