ΝΔ: Τι δουλειά έχει ο Τζανακόπουλος στον Αρειο Πάγο; - iefimerida.gr

ΝΔ: Τι δουλειά έχει ο Τζανακόπουλος στον Αρειο Πάγο;

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η προσέλευση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Αρειο Πάγο.

«Αληθεύει ότι αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συσκέπτεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Αν ναί, τί δουλειά έχει εκεί;;;», σημειώνει η ΝΔ στην πρώτη αντίδρασή της, μέσω του Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Αληθεύει ότι αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συσκέπτεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Αν ναί, τί δουλειά έχει εκεί;;;

Σημειώνεται ότι νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας. ο κ. Τζανακόπουλος έφτασε στον Άρειο Πάγο. Λίγο μετά την προσέλευση του στο ανώτατο δικαστήριο έφτασε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι εισαγγελείς που συνδράμουν το έργο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψή τους συνδέεται με την ολοκλήρωση της έρευνας για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, ένα μέρος της οποίας έχει ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ