Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Πάρτι Γυναικών» έρχεται αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο]

Η κωμωδία «Πάρτι Γυναικών» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις 22:00.

Η ταινία «Πάρτι Γυναικών» μας μεταφέρει στο Μαϊάμι όπου πέντε κολλητές φίλες από το πανεπιστήμιο, ξανασυναντιούνται δέκα χρόνια μετά για ένα ξέφρενο, διήμερο μπάτσελορ πάρτι.

Αποφασίζουν, όμως, να καλέσουν έναν στρίπερ στο σπίτι που διαμένουν και τα πράγματα παίρνουν ξαφνικά μια απροσδόκητα σκοτεινή, αλλά και ξεκαρδιστική, τροπή όταν κατά λάθος τον σκοτώνουν.

Στην προσπάθειά τους να κρύψουν το πτώμα και να γλιτώσουν τις κατηγορίες, η νύχτα θα τις οδηγήσει σε τρελά μονοπάτια, και τις φέρει πιο κοντά από ποτέ.

Η ταινία «Rough Night» έρχεται σε σκηνοθεσία του Λουτσία Ανιέλο ενώ το πρωταγωνιστικό καστ πλαισιώνουν οι μοναδικές Σκάρλετ Τζοχάνσον, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζίλιαν Μπελ και Ζόι Κράβιτς.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παρτι γυναικων Nova

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ