Γάμος (κόρης μεγιστάνα) στη Μαλαισία αλά... Πίπα Μίντλετον -Χλιδάτος, αλλά αντιγραφή [εικόνες]

Μπορεί οι Ευρωπαίοι και οι Ρώσοι να φημίζονται για τους γάμους- υπερπαραγωγή, αλλά αυτός ο Μαλαισιανός μεγιστάνας αποφάσισε να κάνει στην κόρη του έναν πολυτελέστατο γάμο και το πέτυχε.

Ο Βίνσεντ Ταν είναι μεγιστάνας, δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων, είναι ιδιοκτήτης της ουαλικής ομάδας Καντίφ Σίτι και πριν από λίγες μέρες πάντρεψε την κόρη του, κάνοντας έτσι όλα τα διεθνή μέσα να μιλούν γι΄αυτόν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivan Mario (@ivanmario) στις 2 Φεβ, 2018 στις 2:25 πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasa (@smnasarudin) στις 1 Φεβ, 2018 στις 7:29 μμ PST

Η 29χρονη κληρονόμος Κρίσις Ταν παντρεύτηκε τον Φαλίγκ, 32χρονο διευθυντή επιχειρήσεων σε έναν παραδεισένιο γάμο με όμως βρετανικό αέρα.

Φορώντας ένα δαντελωτό φόρεμα με τεράστια ουρά κι έχοντας κάθε σπιθαμή του σώματός της καλυμμένη με ύφασμα, η Κρίσις διάλεξε την πιο γνωστή και ακριβή σχεδιάστρια από τη Ινδονησία για να της φτιάξει το επιβλητικό νυφικό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ♕ Chryseis Tan ♕ 陈雪铃 (@chrystan_x) στις 4 Φεβ, 2018 στις 6:56 πμ PST

Βέβαια η ίδια δεν το φόρεσε φυσικά καθ΄όλη την διάρκεια της βραδιάς, αλλά μετά άλλαξε με ένα κόκκινο φόρεμα της φωτιάς.

Η είσοδος του ζευγαριού ήταν εντυπωσιακή, καθώς ένα τεράστιο στεφάνι από λουλούδια ήταν το ιδανικό σκηνικό για φωτογράφιση, ενώ το λευκό φόντο έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα

Την παράσταση έκλεψαν και οι παράνυμφοι, καθώς μία ομάδα από κορίτσια φορώντας ροζ τουαλέτες περιτριγύρισε την νύφη, η οποία είχε λαμπερή επιδερμίδα και πιασμένο κότσο τα μαλλιά της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το θέμα του γάμου ήταν «Αγγλικό κήπος», καθώς το γαμήλιο πάρτι έγινε σε μία ονειρική τοποθεσία, όπου ο εσωτερικός χώρος ήταν γεμάτος με λουλούδια, λευκά πανιά και στολίδια με αποτέλεσμα να θυμίζει λίγο τον γάμο της Πίπα Μίντλετον.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Y S A E v e n t s (@ysa_events) στις 4 Φεβ, 2018 στις 1:41 πμ PST


Συγκεκριμένα, και η αδελφή της Κέιτ είχε προτιμήσει να γεμίσει το εσωτερικό χώρο της δεξίωσης με μεγάλα λουλούδια και κορμούς δέντρων ανάμεσα στα τραπέζια, ωστόσο η Κρίσις προτίμησε να κινηθεί σε πιο μίνιμαλ γραμμές.

Όσο για την τούρτα, αυτή είχε έξι επίπεδα και ήταν κι αυτή διακοσμημένη με λουλούδια, ενώ η νύφη έβγαλε φωτογραφία στο Instagram και τα δαχτυλίδια του γάμου της, με το μονόπετρο να ξεχωρίζει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elson Luk (@lukson) στις 2 Φεβ, 2018 στις 1:31 πμ PST

Η Κρίσιν μοιράστηκε στο Instagram της φωτογραφίες από τον γάμο της, με την ίδια να ποζάρει ανάμεσα στα λουλούδια με τον σύζυγό της, φιλώντας το χέρι ο ένας του άλλου. Η ίδια μάλιστα ταξίδεψε μέχρι την μακρινή Βενετία προκειμένου να κάνει γαμήλια φωτογράφιση με τον άνδρα της ζωής της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivan Mario (@ivanmario) στις 2 Φεβ, 2018 στις 6:29 πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ♕ Chryseis Tan ♕ 陈雪铃 (@chrystan_x) στις 2 Φεβ, 2018 στις 5:04 μμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tie the Knot (Sherly) (@tietheknot.my) στις 2 Φεβ, 2018 στις 6:19 μμ PST

Πάντως τόσο η οικογένεια του γαμπρού όσο και της νύφης είναι από τις πιο πλούσιες στην Μαλαισία, με την πρώτη να έχει περιουσία 240 εκατ. δολαρίων και τον μεγιστάνα πατέρα της νύφης να έχει περιουσία 1,3 δισ. δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ