Μαρία Ναυπλιώτου - Θεοδώρα Τζήμου: Συγκλονιστικές στην πρεμιέρα τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαρία Ναυπλιώτου - Θεοδώρα Τζήμου: Συγκλονιστικές στην πρεμιέρα τους [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαρία Ναυπλιώτου και Θεοδώρα Τζήμου ενώνουν το πάθος τους επί σκηνής και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να μην είναι εκρηκτικό.

Το «Τραμ με το όνομα “Πόθος” » άρχισε τις διαδρομές του στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου.

Υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Μιχαήλ Μαρμαρινού, το «Τραμ με το όνομα “Πόθος” » (όπως είναι η ακριβής μετάφραση του πρωτότυπου τίτλου) του Τένεσι Ουίλιαμς, μας μεταφέρει στη Νέα Ορλεάνη, το 1947.

Η «διαδρομή» θα είναι γεμάτη ανομολόγητους πόθους, λέξεις που ξεσπούν, μνήμες τραυματισμένες και όνειρα που θα εκπληρώθηκαν.

Μαρία Ναυπλιώτου, Θεοδώρα Τζήμου, Χάρης Φραγκούλης, Άγγελος Τριανταφύλλου, Ευαγγελία Καρκατσάνη και Adrian Frieling γίνονται ήρωες μιας ιστορίας που σφράγισε την παγκόσμια δραματουργία.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης που καθήλωσε τους θεατές στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ