Τους «μάτιασαν» στο Sunday Live -Κατέρρευσε το σκηνικό, εκσφενδονίστηκε παίκτρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Τους «μάτιασαν» στο Sunday Live -Κατέρρευσε το σκηνικό, εκσφενδονίστηκε παίκτρια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γέλιο, διασκέδαση αλλά και απρόοπτα είχε το Sunday Live με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά, οι οποίοι έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής.

Τι κι αν το σόου είχε πολλά στιγμιότυπα, μεταξύ άλλων και πολλές φάρσες, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να χαρίζει άφθονο γέλιο στους θεατές, εν τέλει δύο ήταν τα περιστατικά που δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν οι χρήστες στο διαδίκτυο.

Η θεαματική τούμπα παίχτριας στο στούντιο- Εκσφενδονίστηκε από τη θέση της

Στο παιχνίδι «δίδυμοι μπελάδες» τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα υπολόγιζαν παραγωγή και παρουσιαστές, καθώς υπήρξε ατύχημα με τη μία παίκτρια.

Δύο δίδυμες ανέβηκαν στη σκηνή για να διεκδικήσουν πλούσια δώρα και κάθισαν σε πολυθρόνες.

Η παραγωγή τους έβαλε μικρόφωνα και τους φόρεσε ζώνες ασφαλείας.

Ωστόσο, η μία ζώνη φάνηκε να ήταν προβληματική, καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει την μία παίχτρια.

Έτσι, οι καρέκλες άρχισαν να γυρνούν, και καθώς η ταχύτητα αυξανόταν καθώς περνούσε η ώρα, η μία από τις δύο παίκτριες εκσφενδονίστηκε στο πάτωμα.

Οι παρουσιαστές «πάγωσαν», με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά να πηγαίνουν αμέσως δίπλα στην κοπέλα και να την ρωτούν αν είναι καλά. Εν τέλει, τίποτα το σοβαρό δεν συνέβη, αλλά η κάμερα είχε καταγράψει τα πάντα και το στιγμιότυπο είχε γίνει viral.

Κατέρρευσε το σκηνικό πίσω από Μουτσινά- Μακρυπούλια- Το κοιτούσαν αμήχανοι οι παρουσιαστές

Στο παιχνίδι του «Δικαστηρίου» με τον Θανάση Αλευρά στον ρόλο του δικαστή και τους Νίκο Μουτσινά και Ζέτα Μακρυπούλια στο ρόλο των δικηγόρων, αν και όλα πήγαν καλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, το σκηνικό ακριβώς από πίσω τους, τους... πρόδωσε.

Έτσι την ώρα που έδιναν μία μικρή παράσταση on camera οι παρουσιαστές, το σκηνικό άρχισε να γέρνει με αποτέλεσμα ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτσ Μακρυπούλια να το κοιτούν αμήχανα, μήπως και τελικά καταρρεύσει εντελώς.

Ευτυχώς, οι τεχνικοί πρόλαβαν τα χειρότερα και το σκηνικό δεν έπεσε τελείως, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια με χιούμορ είπε: «Θα το πω και μάτι, τι να κάνω!».

Οργίασε το Twitter

Λίγο τα απρόοπτα, λίγο οι ατάκες τοπυ Νίκου Μουτσινά καθώς και η σικάτη εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλιας, ήταν αρκετά έτσι ώστε οι χρήστες του διαδικτύου να αρχίσουν την αγαπημένη τους ασχολία... τα σχόλια στο Twitter.

  • Πόσο πιο πανέμορφη ρε Ζέτα? #SundayLive
  • Ζέτα ρε φίλε. Κλασσική αξία. Το ωραιότερο ντύσιμο που έχω δεί σε παρουσιάστρια βραδινού σόου που δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει για να ναι θεά. #sundaylive
  • Πιο επικίνδυνο το #sundaylive από το #survivorGR. Στο πρώτο πετάγονται παίχτες από τις καρέκλες
  • Εννοείτε πως κάπου σε ένα σπίτι στην Αθήνα η Ρούλα Κορομηλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βλέπουν #SundayLive και έχουν σκάσει στα γέλια
  • Από δω και πέρα το κοινό του #sundaylive εκτός από πλούσια δώρα θα κερδίζουν και ένα κράνος με την είσοδό τους στο στούντιο
  • Και εκσφενδονίζεται η Δήμητρα και πετιέται μέσα από την τηλεόραση στο σαλόνι μας .... #SundayLive
  • Να φοβόμαστε να παραγγείλουμε πιτόγυρα μην τυχόν κ σκάσει μύτη το #sundaylive και μας δει το πανελλήνιο με την τρύπια κάλτσα.

Πηγή Βίντεο: People Greece

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ