Αυτό το στιλιστικό τρικ κάνει ακόμη και την πιο απλή ζακέτα να δείχνει σούπερ στιλάτη - iefimerida.gr

Αυτό το στιλιστικό τρικ κάνει ακόμη και την πιο απλή ζακέτα να δείχνει σούπερ στιλάτη

Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κόσμος της μόδας είναι μια ανεξάντλητη πηγή στιλιστικών ιδεών.

Τη μόδα τη φτιάχνουμε εμείς, με τις καθημερινές επιλογές μας. Καμία τάση δεν μπόρεσε να αντέξει στο χρόνο, αν δεν εξέφρασε έστω και μια πτυχή της ιδιοσυγκρασίας μας. Κάποια κομμάτια κατάφεραν να κάνουν συμβόλαιο με το χρόνο και να κρατηθούν στην πρώτη γραμμή των επιλογών μας: για τη διαχρονικότητά τους, το ιδιαίτερο στιλ τους, την άνεσή που μας προσφέρουν, την ευελιξία που προσφέρουν στις εμφανίσεις μας.

Ενα από αυτά τα κομμάτια είναι και η ζακέτα. Αυτό το ρούχο που εδώ και δεκαετίες, αλλάζει στιλ και μορφή και προσαρμόζεται σε κάθε στιλιστική εποχή. Ενα stylish κομμάτι, ιδανικό για layering. Η cardigan ζακέτα δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Γίνεται μέρος μια preppy chic ή casual chic εμφάνισης, ενώ δίνει μια ιδιαίτερη πινελιά σε ένα bohemian look. Μπορείτε να πετύχετε ένα άψογο look με αυτή, συνδυάζοντάς την με T-Shirt, πουκάμισο ή τοπ, με τζιν ή μια ψηλόμεση φούστα, ή με το φόρεμά σας.

Street style fashion και μονοτονία δεν πάνε μαζί. Ενα στιλιστικό τρικ που είδαμε και μας άρεσε, έρχεται για να ανανεώσει το στιλ της ζακέτας και να δώσει άλλη διάσταση στις εμφανίσεις μας με αυτή...

Δείτε το στιλιστικό τρικ με τη ζακέτα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζακέτα στιλιστικο τρικ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ