«Επανέρχεται το καλοκαίρι για τον Κουρμπέλη η Σαμπντόρια» - iefimerida.gr

«Επανέρχεται το καλοκαίρι για τον Κουρμπέλη η Σαμπντόρια»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την περίπτωση απόκτησης του Δημήτρη Κουρμπέλη εξακολουθεί να παρακολουθεί από κοντά η Σαμπντόρια παροτι δεν τον απέκτησε τον Ιανουάριο.

Η ομάδα της Γένοβας μπορεί να μην κατάφερε να τον αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ''sampnews24'', αναμένεται να επανέλθει με νέα πρόταση το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα σύμφρωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι πιθανότητες αναμένεται να αυξηθούν λόγω του ότι οι «πράσινοι» στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα έχουν περισσότερο χρόνο ώστε να βρουν τον αντικαταστάτη Έλληνα μέσου.

Πάντως, ο 24χρονος, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 46' της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, έχει υποστεί θλάση β' βαθμού και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 20 μέρες, ίσως και έναν μήνα. Να πούμε, πάντως, πως ο Έλληνας χαφ είδε κίτρινη κάρτα από τον Τζήλο, η οποία ήταν η έβδομη, οπότε κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ