De Sxara: Το νέο κρεατοφαγικό στέκι της Κηφισιάς μάς άνοιξε την όρεξη [εικόνες]

Η νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Κηφισιάς ακούει στο όνομα De Sxara.

Στη ουσία πρόκειται για το «αδελφάκι» του επιτυχηµένου all day meeting point ZAMBRI, που γνωρίζουν καλά οι κάτοικοι των βορείων προαστίων. Την κουζίνα επιμελείται κι εδώ ο πάντα δημιουργικός Σταύρος Σκαρπινάκης, που υπόσχεται θαύματα.

Τις εντυπώσεις κλέβει σαφώς η οροφή με τους περίτεχνους θόλους από σχοινιά αλλά και το ανοιχτό κελάρι. Ο κοσμοπολίτικος αέρας συναντάει τη χαλαρή ατμόσφαιρα ενός μαγαζιού παρέας, από αυτά που κάνουμε εύκολα στέκια μας.

Στα κυρίως πιάτα θα βρείτε κρέατα όλων των ειδών: λαχταριστό κοντοσούβλι, σπαλομπριζόλα 33 μηνών ωρίμανσης, T-Bone που ψήνεται μπροστά στα μάτια σας, Rib Eye, γιαπωνέζικο Wagyu, που θεωρείται από πολλούς το καλύτερο κρέας στον κόσμο, αρνίσια καρέ γαλλικής κοπής, Tenderloin Tomahawk Black Angus από τις ΗΠΑ....

Διαβάστε για τα εκπληκτικά πιάτα του De Sxara και δείτε φωτογραφίες στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ de sxara Κηφισιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ