Το ΠΑΣΟΚ βρήκε χρήματα για να εκλέξει αρχηγό - Πληρώνονται οι υπάλληλοί του - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ βρήκε χρήματα για να εκλέξει αρχηγό - Πληρώνονται οι υπάλληλοί του

Το ΠΑΣΟΚ βρήκε χρήματα για να εκλέξει αρχηγό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λύθηκε τελικά το πρόβλημα της χρηματοδότησης της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ, καθώς σύμφωνα με λεγόμενα του Πάνου Μπεγλίτη, την Τρίτη κατατίθεται στην Βουλή η τροπολογία για την κρατική επιχορήγηση προς τα κόμματα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, μετά την συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, οι γενικοί διευθυντές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, και Θανάσης Σκορδάς, αντίστοιχα, θα κατατεθεί την Τρίτη στην Βουλή η τροπολογία, με την οποία απελευθερώνονται οι δόσεις της κρατικής επιχορήγησης του 2011 προς τα κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ μόνο, έχει λαμβάνειν περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου, ο ίδιος ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ενημέρωσε τα μέλη του για την εξέλιξη αυτή, προκαλώντας ευφορία στους υπαλλήλους της Ιπποκράτους, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για τουλάχιστον δύο μήνες.

Ενδιαφέρον επίσης έχει μια ιδιότυπη... περαίωση που πραγματοποιεί το ΠΑΣΟΚ για τα μέλη και τους φίλους του. Τυπικώς όλα τα μέλη του κόμματος έχοντας πληρώσει τις συνδρομές τους θεωρούνται ταμειακώς εντάξει, όμως όπως αποκάλυψε στο iefimerida.gr, υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος, «όποιος πάει να ψηφίσει στις 18 Μαρτίου και καταβάλει δύο ευρουλάκια, είναι ταμειακώς εντάξει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ