Πολίτης στον Μητσοτάκη -«Οι Συριζαίοι περπατάνε κρυμμένοι στο πλήθος» [εικόνες] - iefimerida.gr

Πολίτης στον Μητσοτάκη -«Οι Συριζαίοι περπατάνε κρυμμένοι στο πλήθος» [εικόνες]

Φωτογραφία: Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς στην περιφορά της εικόνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Καλαμάτα για τον εορτασμό της πολιούχου της πόλεως, Παναγίας Υπαπαντής, βρέθηκε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολούθησε και στην περιφορά της εικόνας στους δρόμους της πόλης, έχοντας δίπλα του τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr θέλησε να κάνει μια βόλτα στην πλατεία της πόλης προκειμένου να ανταλλάξει ευχές και να συνομιλήσει με τους πολίτες της Μεσσηνίας.

Πολίτης στον Μητσοτάκη -«Οι Συριζαίοι περπατάνε κρυμμένοι στο πλήθος» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ετσι, η βόλτα διήρκεσε κάτι παραπάνω από μία ώρα, καθώς πέρασε από τα περισσότερα καφέ της πόλης. Μια ιδιαίτερη συνομιλία, όμως, ήταν εκείνη που ξεχώρισε κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Μια κυρία πλησίασε αιφνιδίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη γνωστοποιώντας του, πως, φυσικά και γνωρίζουν όλοι τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά τώρα πρέπει να γνωρίσουν και εκείνον. «Ξέρουμε τον Σαμαρά τώρα θέλουμε να γνωρίσουμε και εσένα», του εκμυστηρεύθηκε για να της απαντήσει χαρακτηριστικά πως: «Εμείς περπατάμε στο δρόμο γιατί θέλουμε να μας γνωρίσετε, δεν φοβόμαστε». Μάλλον η απάντησή του ήταν ικανή για να λάβει την δική της αντίδραση, η οποία κάπως τον αιφνιδίασε. «Ο μόνος τρόπος να περπατάνε οι Συριζαίοι είναι κρυμμένοι μέσα στο πλήθος της περιφοράς της εικόνας», σημείωσε η κυρία «δείχνοντας» μάλιστα τον υπουργό κ. Κατρούγκαλο, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Πολίτης στον Μητσοτάκη -«Οι Συριζαίοι περπατάνε κρυμμένοι στο πλήθος» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πολίτης στον Μητσοτάκη -«Οι Συριζαίοι περπατάνε κρυμμένοι στο πλήθος» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πολίτης στον Μητσοτάκη -«Οι Συριζαίοι περπατάνε κρυμμένοι στο πλήθος» [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Πολίτης στον Μητσοτάκη -«Οι Συριζαίοι περπατάνε κρυμμένοι στο πλήθος» [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ