Ο σοκαριστικός θάνατος της καλλονής Νάταλι Γουντ -Eίχε βρεθεί πνιγμένη με το νυχτικό στη σκοτεινή θάλασσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο σοκαριστικός θάνατος της καλλονής Νάταλι Γουντ -Eίχε βρεθεί πνιγμένη με το νυχτικό στη σκοτεινή θάλασσα [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Νάταλι Γουντ γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 1938, με το όνομα Natalia Nikolaevna Zakharenko, από Ρώσους και Ουκρανούς μετανάστες γονείς.

Ήταν μία από τις πιο διάσημες και όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ τη δεκαετία του ‘70, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «West Side Story» και το «Επαναστάτης χωρίς αιτία».

Το 1981, το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα όταν πνίγηκε μυστηριωδώς ενώ βρισκόταν σε ταξίδι με τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Ρόμπερτ Βάγκνερ. Ήταν μόλις 43 ετών.

Το τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ παραμένει ακόμη και σήμερα, μετά από 36 χρόνια, ένα ερωτηματικό.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάει για ιστιοπλοΐα με το γιοτ του, εκείνο το Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, στο νησί Catalina. Μαζί τους ήταν ο συμπρωταγωνιστής της Νάταλι, Κρίστοφερ Γουόκεν και ο καπετάνιος του σκάφους. Εκείνο το διάστημα, η ηθοποιός βρισκόταν σε γυρίσματα για τη νέα της ταινία «Brainstorm».

Διαβάστε για τον θάνατο της Νάταλι Γουντ και τον ύποπτο σύζυγό της στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάταλι Γουντ θάνατος πνιγμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ