Η Μισέλ αποκαλύπτει γιατί ο Μπαράκ Ομπάμα «μισεί» τη μικρή τους κόρη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μισέλ αποκαλύπτει γιατί ο Μπαράκ Ομπάμα «μισεί» τη μικρή τους κόρη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ομπάμα έφυγαν από τον Λευκό Οίκο πριν από ένα χρόνο και μετακόμισαν σε ένα πολύ ευρύχωρο σπίτι, σε μικρή απόσταση από την πρώην κατοικία τους.

Ποιος όμως πήρε το μεγαλύτερο δωμάτιο και ποιος είναι περισσότερο αδικημένος;

Η Μισέλ αποκαλύπτει γιατί ο Μπαράκ Ομπάμα «μισεί» τη μικρή τους κόρη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις πως η έφηβη κόρη τους, Σάσα έχει το πιο κουλ δωμάτιο στο νέο τους σπίτι.

Το νέο σπίτι των Ομπάμα. Φωτογραφία: Mark McFadden Washington Fine Properties

«Η Σάσα πραγματικά επέλεξε το καλύτερο. Έχει μια σουίτα δύο δωματίων, με καθιστικό και υπνοδωμάτιο» εξήγησε η Μισέλ προσθέτοντας πως το σχεδίασε όλο μόνη της.

Η Μισέλ αποκαλύπτει γιατί ο Μπαράκ Ομπάμα «μισεί» τη μικρή τους κόρη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, κάποια άλλα μέλη της οικογένειας δεν ήταν τόσο τυχερά. Ο πρώην πρόεδρος, για παράδειγμα, ήταν ο τελευταίος που επέλεξε δωμάτιο και μάλιστα «η ντουλάπα του είναι μικροσκοπική» δήλωσε η Μισέλ για τον σύζυγό της. «Έχει για γραφείο το μικρότερο δωμάτιο, και γι’ αυτό μισεί την Σάσα» αστειεύτηκε.

Παρόλα αυτά, η Μισέλ θεωρεί πως η μικρή της κόρη, δικαιωματικά πήρε το καλύτερο δωμάτιο «Είναι το μωρό» είπε.

Τι συμβαίνει όμως με την μεγάλη τους κόρη, τη Μαλία, που αυτή την εποχή φοιτά στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ; «Η Μαλία έχει ένα δωμάτιο κάπου στη σοφίτα» είπε η Ομπάμα. «Λείπει στο πανεπιστήμιο, οπότε δεν χαλάς τα δωμάτια για κάποιον που σπουδάζει» αστειεύτηκε.

Η Μισέλ αποκαλύπτει γιατί ο Μπαράκ Ομπάμα «μισεί» τη μικρή τους κόρη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οι Ομπάμα ζουν ακόμα στην Ουάσινγκτον, έτσι ώστε η Σάσα να μπορέσει να τελειώσει το λύκειο. Συγκεκριμένα ζουν, «μερικά μόνο τετράγωνα από το Λευκό Οίκο» δήλωσε η Μισέλ, αλλά δεν τους λείπει καθόλου το παλιό τους σπίτι.

«Αυτό που έμαθα σε αυτά τα 8 χρόνια είναι πως το σπίτι είναι εκεί που το κάνουμε εμείς» εξήγησε. «Ήμασταν στο Λευκό Οίκο για 8 χρόνια, αλλά δεν ήταν το σπίτι, ήμασταν εμείς σε αυτό. Ήταν οι αξίες μας και η αγάπη μας για τον άλλον κι αυτά απλά τα μεταφέραμε σε ένα άλλο σπίτι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ