Flashback! Η φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τους γιους της που «σάρωσε» στο Instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

Flashback! Η φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τους γιους της που «σάρωσε» στο Instagram [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της να είναι αφιερωμένο στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο, οι δύο γιοι της είναι και θα είναι η πρώτη της προτεραιότητα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μόλις στα 25 της χρόνια, είχε ήδη αποκτήσει και τους δύο γιους της, Φίλιππο και Νικόλα. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το παρελθόν που έφερε νωρίτερα το καλοκαίρι.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ, στο οποίο ποζάρει με τους δύο γιους της, όταν ήταν ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία. Φορώντας το μαγιό της, εντυπωσιάζει με τις εκπληκτικές αναλογίες της. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από τα 5 μέχρι τα 20 της χρόνια έκανε πρωταθλητισμό. Πρώτα στη γυμναστική και έπειτα στο στίβο. Το σώμα ήταν ανέκαθεν σε εντυπωσιακή φόρμα. Ο Φίλιππος και ο Νικόλας ποζάρουν μαζί της στον φακό η φωτογραφία κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 27.000 like.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ