Παπανδρέου: Μαζί με την χώρα σταθεροποιείται και το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Παπανδρέου: Μαζί με την χώρα σταθεροποιείται και το ΠΑΣΟΚ

Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ σταθεροποιείται μαζί με την χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης η οποία θα αφορά το παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον του κινήματος εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης, προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου διαπίστωσε πως τόσο το περιβάλλον όσο και η χώρα είναι πλέον πιο σταθερά, αναφέροντας πως «μέσα σε αυτό το περιβάλλον, κινούμαστε και εμείς, το Κίνημά μας». «Με γνώμονα το συμφέρον της χώρας, πρέπει να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των αποφάσεών μας» προσέθεσε, ενώ τόνισε πως το κόμμα δεν έχει λόγο ύπαρξης εάν δεν υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον.

«Παράλληλα πιστεύω ότι, το ΠΑΣΟΚ είναι και παραμένει ο βασικός παράγοντας σταθερότητας, αλλά και η δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει, να εγγυηθεί τις πραγματικές, τις απαραίτητες αλλαγές στη χώρα», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Το επόμενο Σαββατοκύριακο, έχουμε την Εθνική Συνδιάσκεψη. Θα συζητήσουμε ανοιχτά για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Θα αξιολογήσουμε την πορεία μας και θα διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο ευθύνης για το μέλλον», είπε ο κ. Παπανδρέου και αναφέρθηκε εμμέσως στις διαδικασίες εκλογής προέδρου από τη βάση, σημειώνοντας: «Η ενότητά μας πρέπει να στηρίζεται σε γερές βάσεις. Σε αρχές και αξίες. Όλοι οφείλουμε να εγγυηθούμε τις δημοκρατικές κατακτήσεις στο Κίνημά μας. Αυτές αποτελούν τον συνδετικό κρίκο, ό,τι μας συνδέει με την Ελληνική κοινωνία, με τον κάθε πολίτη. Η προσπάθεια του καθενός μας, οι θεμιτές φιλοδοξίες του καθενός, θα κριθούν στην κοινωνία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ