Το «όχι» της Λέστερ σε 65 εκ. λίρες έκανε ράκος τον Μαχρέζ! - iefimerida.gr

Το «όχι» της Λέστερ σε 65 εκ. λίρες έκανε ράκος τον Μαχρέζ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απών από την προπόνηση της Λέστερ ήταν ο Ριγιάντ Μαχρέζ, μία ημέρα μετά την αποτυχία της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αλγερινός επιθετικός ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος των επίδοξων πρωταθλητών Αγγλίας, κατατέθηκαν αρκετές προσφορές από τους «πολίτες», με την τελευταία εκτός των χρημάτων να περιλαμβάνει κι έναν παίκτη της Σίτι πληρωμένο.

Οι «αλεπούδες» κοστολόγησαν τον Μαχρέζ πάνω από 100 εκ. ευρώ, με τους πρωτοπόρους της Premier League να αποσύρονται από το παιχνίδι της απόκτησής του, με την τελευταία τους πρόταση να μην υπερέβαινε τα 75 εκ. ευρώ.

Ο παίκτης από την πλευρά του προέβη σε ένα ακόμη αίτημα μεταγραφής στις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου και δεν προπονήθηκε ούτε την περασμένη Παρασκευή, γεγονός που δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στο χθεσινό ματς (31/01) με την Έβερτον.

Όπως μετέδωσε το SκySports επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στον Αλγερινό διεθνή, ο παίκτης ήταν απογοητευμένος από την απόφαση της Λέστερ να μην αποδεχτεί την πρόταση της Σίτι.

Κατά μία εκδοχή ο Μαχρέζ έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας του ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση για να παίξει ποδόσφαιρο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ