Ο Super Mario της Νintendo θα γίνει κινούμενα σχέδια! - iefimerida.gr

Ο Super Mario της Νintendo θα γίνει κινούμενα σχέδια!

(Πηγή φωτογραφίας: shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιαπωνική εταιρεία που φτιάχνει βιντεοπαιχνίδια, η Nintendo Co Ltd, δήλωσε την Πέμπτη ότι θα συνεργαστεί με το κινηματογραφικό στούντιο Illumination Entertainment της Αμερικής, για να δημιουργήσει μια ταινία κινουμένων σχεδίων χρησιμοποιώντας τους χαρακτήρες του Super Mario Bros.

«Η ταινία θα είναι μια παραγωγή της Universal Pictures», δήλωσε ο πρόεδρος Tatsumi Kimishima σε συνάντηση με τους αναλυτές. Η ημερομηνία έναρξης δεν έχει αποφασιστεί.

Είναι μέρος των προσπαθειών της Νintendo να διαφοροποιήσει τις πηγές εσόδων, καθώς τα κέρδη της εταιρείας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις κονσόλες παιχνιδιών.

Την Τετάρτη, η εταιρεία ανακοίνωσε πως το μεγαλύτερο κέρδος της σε οκτώ χρόνια, ήταν η νέα κονσόλα παιχνιδιών Switch και δήλωσε ότι αναμένει τα ετήσια κέρδη να ξεπεράσουν τις προηγούμενες εκτιμήσεις της.

Πηγή: reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ