Αϊβαλιώτης: Στον ΛΑΟΣ έρχονται τρεις πρώην βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Αϊβαλιώτης: Στον ΛΑΟΣ έρχονται τρεις πρώην βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Αϊβαλιώτης: Προσχωρούν στο ΛΑΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενίσχυση του ΛΑΟΣ με πρώην βουλευτές τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ, προανήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κωστής Αϊβαλιώτης.

Ο Κωστής Αϊβαλιώτης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αnt1 Radio», σχολίασε το μέλλον του ΛΑΟΣ μετά τις διαγραφές των Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη. Όπως είπε χαρακτηριστικά, μέσα στις επόμενες ημέρες θα προσχωρήσουν στο κόμμα, παραπάνω από τρεις πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του ΠΑΣΟΚ.

«Να μην σας κάνουμε και μια έκπληξη; Έρχονται και από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ, υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτές οι οποίοι ήταν εν ενεργεία. Περιμένετε για να δείτε», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ σχολιάζοντας τόσο τον Γιώργο Καρατζαφέρη όσο και την παράταξή του, προσέθεσε, «Νομίζανε ότι έτσι εύκολα τελειώνανε με τον Καρατζαφέρη, και το πατριωτικό κίνημα, κοιτάξτε τώρα τις εκπλήξεις που έρχονται».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ