Αργεί το πόρισμα με τη λίστα των πολιτικών που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό - iefimerida.gr

Αργεί το πόρισμα με τη λίστα των πολιτικών που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό

Αργεί το πόρισμα με τη λίστα των πολιτικών που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τεράστιο όγκο δουλειάς της Επιτροπής της Βουλής που ελέγχει τη λίστα με τα εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ έκανε λόγο ο πρόεδρός της Βαγγέλης Αργύρης, τονίζοντας ότι αναμένεται το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών.

Η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής για το «πόθεν έσχες», που περιμένει το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών που ελέγχουν τη λίστα με τα εμβάσματα πάνω από 100.000 ευρώ, τα οποία έχουν βγάλει στο εξωτερικό πολιτικά πρόσωπα ή συγγενείς τους, ενδέχεται να συνεδριάσει το απόγευμα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Βαγγέλης Αργύρης, δήλωσε πως ο όγκος της δουλειάς είναι τεράστιος και πως οι ορκωτοί ελεγκτές έχουν ευθύνη να ελέγξουν αν εναρμονίζονται οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών με τα πόθεν έσχες των πολιτικών.

«Όλα τα μέλη της Επιτροπής αναμένουμε το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών και αμέσως θα συνεδριάσουμε εκτάκτως για να το εξετάσουμε», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ