Μπλέικ Λάιβλι: «Στοπ» στα γυρίσματα για τη νέα ταινία εξαιτίας του τραυματισμού της -Πάει για 2η επέμβαση - iefimerida.gr

Μπλέικ Λάιβλι: «Στοπ» στα γυρίσματα για τη νέα ταινία εξαιτίας του τραυματισμού της -Πάει για 2η επέμβαση

Η Μπλέικ Λάιβλι (Φωτογραφία: AP/ Evan Agostini)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πάγωσε» η παραγωγή του κατασκοπευτικού θρίλερ «The Rhythm Section», εξαιτίας του τραυματισμού της πρωταγωνίστριας, Μπλέικ Λάιβλι, στο χέρι.

Η ηθοποιός τραυματίστηκε γυρίζοντας μια επικίνδυνη σκηνή, στο Δουβλίνο, τον Δεκέμβριο. Ομως, η πρώτη επέμβαση δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα και έτσι θα πρέπει να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Εξαιτίας αυτού, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η παραγωγή ανεστάλη επ' αόριστον και οι εργαζόμενοι σε αυτή ενημερώθηκαν ότι πρέπει να βρουν άλλη δουλειά. Πριν από το συμβάν είχε γυριστεί σχεδόν η μισή ταινία. Σύμφωνα με άλλη πηγή του ίδιου Μέσου, θα απαιτηθούν τουλάχιστον πέντε μήνες για να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπλέικ Λάιβλι τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ