Επίθεση Καρανίκα σε ΝΔ για το Σκοπιανό: Πατριδοκάπηλοι Δεξιοί, τα έδωσαν όλα και τώρα πουλάνε εθνικισμό - iefimerida.gr

Επίθεση Καρανίκα σε ΝΔ για το Σκοπιανό: Πατριδοκάπηλοι Δεξιοί, τα έδωσαν όλα και τώρα πουλάνε εθνικισμό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας κάνει επίθεση στη Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι βρίσκεται στο «τιμόνι της απάτης και της εθνικής υποκρισίας» εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Μέσω Facebook ο κ. Καρανίκας αναφέρει ότι η Νέα Δημοκρατία «πουλάει εθνικισμό».

Ολόκληρη η ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού έχει ως εξής: «Εθνολαϊκιστές πατριδοκάπηλοι οι Δεξιοί, με την ΝΔ 40 χρόνια στο τιμόνι της απάτης και της εθνικής υποκρισίας. .... Αφού τα έδωσαν όλα τώρα πουλάνε εθνικισμό. Η Δεξιά με Καραμανλή και Μητσοτάκη δημαγωγεί και κοροϊδεύει τα αισθήματα του ελληνικού λαού. Η πατριδοκαπηλία είναι ένα επάγγελμα αποδοτικό της Δεξιάς. Oσο κι αν κραυγάζουν οι ακραίοι, η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα έχει αναγνωρίσει τη μακεδονική γλώσσα εδώ και 40 χρόνια. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την Τυποποίηση Γεωγραφικών Ονομάτων».

Επίθεση Καρανίκα σε ΝΔ για το Σκοπιανό: Πατριδοκάπηλοι Δεξιοί, τα έδωσαν όλα και τώρα πουλάνε εθνικισμό | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΝΔ επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ