Φωτογραφικό λεύκωμα για τα 50 χρόνια των Ρόλινγκ Στόουνς - iefimerida.gr

Φωτογραφικό λεύκωμα για τα 50 χρόνια των Ρόλινγκ Στόουνς

Ρόλινγκ Στόουνς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση επί σκηνής των Ρόλινγκ Στόουνς, οι βετεράνοι ροκάδες θα εκδώσουν ένα φωτογραφικό λεύκωμα με την ιστορία του συγκροτήματος, με τίτλο «The Rolling Stones: 50».

Το λεύκωμα θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου, την ίδια ημέρα που το 1962 το συγκρότημα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Marquee Club της Oxford Street στο Λονδίνο και θα περιλαμβάνει μέσα στις 352 σελίδες του συνολικά 700 φωτογραφίες, οι 300 εκ των οποίων έγχρωμες, ενώ πολλές θα προέρχονται από το αρχείο της ταμπλόιντ Daily Mirror, που διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή φωτογραφιών των Ρόλινγκ Στόουνς από όλες τις εφημερίδες.

Το βιβλίο, που θα εκδώσει ο οίκος Thames & Hudson στη Βρετανία, εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για την 50η επέτειο από την πρώτη εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος.

Ενώ κάποια από τα μέλη του συγκροτήματος έχουν δηλώσει ότι είναι πιθανή μια περιοδεία, δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση, ενώ υπάρχουν ερωτήματα αναφορικά με την σχέση του τραγουδιστή Μικ Τζάγκερ με τον κιθαρίστα Κιθ Ρίτσαρντς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ