Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες: Θα κάνει τέτοια παγωνιά, που θα μοιράσουν κουβέρτες στους θεατές - iefimerida.gr

Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες: Θα κάνει τέτοια παγωνιά, που θα μοιράσουν κουβέρτες στους θεατές

Φωτογραφία: AP/ Ahn Young-joon
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν πρόκειται για Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, το κρύο είναι κάτι αναμενόμενο. Μόνο που στη διοργάνωση που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στην Πιονγκτσάνγκ της Ν. Κορέας, η θερμοκρασία θα είναι τόσο χαμηλή, που προκαλεί έντονη ανησυχία.

Αν στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων- στο Βανκούβερ και το Σότσι- το βασικό παράπονο ήταν η ζέστη, οι φετινοί αναμένονται να είναι οι πιο παγωμένοι από το 1994, όταν είχαν γίνει στο Λιλεχάμερ της Νορβηγίας. Σε τέτοιο βαθμό, που οι διοργανωτές ανησυχούν για τους θεατές στην τελετή έναρξης, που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι μόλις τον προηγούμενο μήνα, έξι θεατές έπαθαν υποθερμία σε συναυλία στο Ολυμπιακό στάδιο της Πιονγκτσάνγκ.

Περίπου 35.000 θεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή έναρξης, σύμφωνα με το Associated Press. Και προκειμένου να αποφευχθούν τα δυσάρεστα, οι διοργανωτές θα δώσουν στον καθένα τους κουβέρτα, αδιάβροχο και θερμαντικές κομπρέσες!

Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων, η θερμοκρασία στην Πιονγκτσάνγκ τον Φεβρουάριο αναμένονται χαμηλότερες από ότι στο Λιλεχάμερ το 1994, όταν το θερμόμετρο είχε πέσει στους -11 βαθμούς Κελσίου!

Πηγή: TIME

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ