Πώς θα μάθετε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ στη φορολοταρία - iefimerida.gr

Πώς θα μάθετε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ στη φορολοταρία

Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία από την ΑΑΔΕ.

Υπενθυμίζεται πως 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ με τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι φορολογούμενοι για να διαπιστώσουν αν κέρδισαν πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Από εκεί είτε θα μπουν στην προσωποποιημένη πληροφόρηση και στα μηνύματα που στέλνει η ΑΑΔΕ να δουν αν έχουν μήνυμα ότι είναι στους νικητές ή να μπουν στις δημόσιες κληρώσεις και εκεί μπορούν να διαπιστώσουν αν κέρδισαν.


Αν ο δικαιούχος κερδίσει τα 1.000 ευρώ θα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο Taxisnet. Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του μηνύματος, ώστε να δηλώσουν κάποιον λογαριασμό, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης στο Taxisnet.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ