Μετά την Nutella οι Γάλλοι σφάζονται στα σούπερ μάρκετ για τις πάνες - iefimerida.gr

Μετά την Nutella οι Γάλλοι σφάζονται στα σούπερ μάρκετ για τις πάνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις λίγες μέρες μετά τον «σκοτωμό» που προκλήθηκε στα καταστήματα της γαλλικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Intermarche εξαιτίας μιας έκπτωσης ύψους 70% στη μεγάλη συσκευασία της Nutella, νέες σκηνές χάους εκτυλίσσονται ξανά στα εν λόγω σούπερ μάρκετ, αυτή τη φορά για πάνες Pampers.

Αιτία, μία παρόμοια προωθητική ενέργεια της αλυσίδας, στο πλαίσιο της οποίας οι πάνες Pampers θα πωλούνται έναντι 7,10 ευρώ αντί για τη συνηθισμένη τους τιμή των 21 ευρώ.

Μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες και γιαγιάδες μικρών παιδιών που φοράνε πάνες ξεχύθηκαν με… άγριες διαθέσεις στα καταστήματα Intermache προκειμένου να επωφεληθούν από την μεγάλη έκπτωση και να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευασίες.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στους διαδρόμους με πολλά ευτράπελα και ακόμα και καυγάδες μεταξύ των πελατών των σούπερ μάρκετ.

Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μάλιστα, οι υπεύθυνοι χρειάστηκε να καλέσουν την αστυνομία, καθώς ορισμένοι από τους καταναλωτές ήταν έτοιμοι να… βιαιοπραγήσουν προκειμένου να διεκδικήσουν κάποια από τα τελευταία κομμάτια.

Όπως αναφέρει η διευθύντρια ενός καταστήματος, την ημέρα εκκίνησης της προσφοράς πριν από το άνοιγμα του σούπερ μάρκετ είχαν συγκεντρωθεί έξω από την πόρτα πάνω από 250 άτομα, ώστε να μη χάσουν την ευκαιρία.

Οπως ανέφερε η τοπική εφημερίδα Le Républicain Lorrain, η υπεύθυνη του σούπερ μάρκετ διαβεβαίωσε ότι ορισμένοι ήρθαν στα χέρια για να αγοράσουν πρώτοι κουτιά πάνες προς 7 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάλλοι σφάζονται πανες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ