Μαριάννα Λάτση και Εριέττα Κούρκουλου μαζί στην κοπή πίτας -Χαμόγελα στο Κ.Η.Ν. «Νίκος Κούρκουλος» [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαριάννα Λάτση και Εριέττα Κούρκουλου μαζί στην κοπή πίτας -Χαμόγελα στο Κ.Η.Ν. «Νίκος Κούρκουλος» [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας χρόνος λειτουργίας για το πρότυπο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας (K. H.N) «Νίκος Κούρκουλος».

Ο Νίκος Κούρκουλος έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου του 2007: 11 χρόνια μετά, την ίδια ημέρα, η κοπή πίτας του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος», έγινε με την παρουσία της Μαριάννας Λάτση και της Εριέττας Κούρκουλου, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του.

Η Μαριάννα Λάτση θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου, υλοποιεί το όραμά της για προσφορά και ανθρωπιά. Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Για μένα, το ότι είμαι εδώ σήμερα και βλέπω όλους εσάς, είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να μου κάνει κανείς. Γεμίζει η ψυχή μου ευτυχία. Η μόνη λέξη που αισθάνομαι ότι πρέπει να πω αυτή τη στιγμή εδώ, σε εσάς που βλέπω είναι μία: «Ευχαριστώ». Κάθε φορά που σας επισκέπτομαι, η χαρά μου είναι πραγματικά τεράστια. Χάρη στην επίσκεψη αυτή, σήμερα, η χρονιά ξεκινά πολύ καλά: με ελπίδα, ανθρωπιά και αγάπη».

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή πίτας, παρουσία της Μαριάννας Λάτση και της Εριέττας Κούρκουλου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαριάννα Λάτση Εριέττα Κούρκουλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ