Κάτι συμβαίνει: Η Μελάνια πήγε μόνη της στο Καπιτώλιο –Χωρίς τον Τραμπ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κάτι συμβαίνει: Η Μελάνια πήγε μόνη της στο Καπιτώλιο –Χωρίς τον Τραμπ [εικόνες & βίντεο]

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έγινε δεκτή με παρατεταμένο χειροκρότημα στο Καπιτώλιο (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Μελάνια Τραμπ να διαψεύδει ότι υπάρχουν σύννεφα στο γάμο της, αλλά χθες έδωσε άλλη μια λαβή στις φήμες όταν πήγε μόνη της στο Καπιτώλιο για την βαρυσήμαντη ομιλία του άνδρα της.

Νωρίτερα, μάλιστα, είχε υποδεχθεί χωριστά τους καλεσμένους του προεδρικού ζεύγους στην Ομιλία για την Κατάσταση του Έθνους.

Κάτι συμβαίνει: Η Μελάνια πήγε μόνη της στο Καπιτώλιο –Χωρίς τον Τραμπ [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0
Κάτι συμβαίνει: Η Μελάνια πήγε μόνη της στο Καπιτώλιο –Χωρίς τον Τραμπ [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Η πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έγινε δεκτή με παρατεταμένο χειροκρότημα, όταν έφθασε στη Βουλή των Αντιπροσώπων φορώντας ένα κοστούμι Dior, και μπλούζα Dolce & Gabbana, αμφότερα χρώματος μπεζ -που προτιμούσαν παραδοσιακά οι σουφραζέτες, αλλά και η Χίλαρι Κλίντον στη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας. Οι κάμερες εστιάζαν πάνω της την ώρα που καθόταν δίπλα στον Πρέστον Σαρπ, έναν 12χρονο που οργάνωσε να τοποθετηθούν 40.000 σημαιάκια στους τάφους στρατιωτών.

Η Μελάνια χειροκρότησε τον άνδρα της όταν ανέβηκε στο βήμα, αλλά και άλλες φορές διακριτικά όταν τον διέκοπταν για να τον επευφημήσουν οι Ρεπουμπλικανοί.

Κάτι συμβαίνει: Η Μελάνια πήγε μόνη της στο Καπιτώλιο –Χωρίς τον Τραμπ [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 2
Κάτι συμβαίνει: Η Μελάνια πήγε μόνη της στο Καπιτώλιο –Χωρίς τον Τραμπ [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 3

Η Μελάνια Τραμπ χειροκροτεί, όταν ο άνδρας της αναφέρθηκε στον αστυνομικό Ράιαν Χόλετς, που υιοθέτησε το μωρό μιας άστεγης ναρκομανούς (Φωτογραφίες: ΑΡ)

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς διαψεύδει και πάλι ότι είχε ερωτικό δεσμό με τον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ εκφώνησε την ομιλία του λίγες μόλις ώρες αφότου η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς με νέα της ανακοίνωση διέψευσε ότι είχε ερωτική σχέση με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Κάτι συμβαίνει: Η Μελάνια πήγε μόνη της στο Καπιτώλιο –Χωρίς τον Τραμπ [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 4

«Δεν διαψεύδω αυτή τη σχέση επειδή μου έδωσαν χρήματα για να σιωπήσω. Τη διαψεύδω επειδή ουδέποτε υπήρξε», είπε η Ντάνιελς – κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ.

Η εφημερίδα The Wall Street Journal είχε αναφέρει πριν από κάποιο διάστημα ότι ο δικηγόρος Μάικλ Κοέν του Τραμπ κανόνισε να φθάσουν στα χέρια της Ντάνιελς 130.000 δολάρια έναν μήνα πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016, για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Μια εβδομάδα αργότερα το περιοδικό InTouch δημοσίευσε μια παλιά συνέντευξη του 2011 της Ντάνιελς, όπου εκείνη έδινε γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον ερωτικό δεσμό της με τον Τραμπ.

Κάτι συμβαίνει: Η Μελάνια πήγε μόνη της στο Καπιτώλιο –Χωρίς τον Τραμπ [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 5

Μελάνια και Τραμπ επέστρεψαν με την ίδια λιμουζίνα στο Λευκό Οίκο

Η πρώτη κυρία επέστρεψε με την ίδια λιμουζίνα με τον άνδρα της στο Λευκό Οίκο, ενώ η εκπρόσωπός της, είπε ότι η Μελάνια πήγε μόνη της στο Καπιτώλιο επειδή ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με τους καλεσμένους της.

Η Στέφανι Γκρίσαμ κλήθηκε αρκετές φορές την περασμένη εβδομάδα να απαντήσει σε επίμονες ερωτήσεις για σύννεφα στο γάμο του προεδρικού ζεύγους.

Την Παρασκευή η βρετανική εφημερίδα Daily Mail ανέφερε ότι η Μελάνια διανυκτέρευε σε ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον, αφότου κυκλοφόρησαν τα νέα περί δεσμού του άνδρα της με την Ντάνιελς το 2006. Ενώ τη Δευτέρα οι New York Times έγραψαν ότι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ήταν «εξοργισμένη» με την άνδρα της. Η Μελάνια ακύρωσε ξαφνικά το προγραμματισμένο ταξίδι της στο Νταβός στον απόηχο των δημοσιευμάτων, με το γραφείο της να επικαλείται «οργανωτικά προβλήματα».

Η Γκρίσαμ χαρακτήρισε «αναληθή» τα δημοσιεύματα σε μια ανάρτησή της στο Twitter, αλλά δεν απάντησε αν η Μελάνια διανυκτέρευε εκτός του Λευκού Οίκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ