«Ξήλωσαν» τον πρόεδρο του Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών - iefimerida.gr

«Ξήλωσαν» τον πρόεδρο του Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών

«Ξήλωσαν» τον πρόεδρο του Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντικατάσταση του προέδρου του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών (ΑΟΟΑ) λόγω καταγγελιών για ατασθαλίες στη χορήγηση στεγαστικών δανείων στους αξιωματικούς, αποφάσισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κώστας Σπηλιόπουλος..

Νέος Πρόεδρος του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών τοποθετήθηκε εν ενεργεία αξιωματικός (συνταγματάρχης), μία από τις σπάνιες φορές που συμβαίνει κάτι ανάλογο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Βήμα», ο υφυπουργός ζήτησε από τον κ. Γιάννη Διώτη να ελέγξει το ΣΔΟΕ, τα λογιστικά βιβλία του Οργανισμού καθ΄ ότι οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης δεν μπόρεσαν λόγω ελλείψεως παραστατικών να επιρρίψουν ευθύνες: «Έχουμε σοβαρές καταγγελίες ότι χορηγούνταν δάνεια σε αξιωματικούς και σε απόστρατους, χωρίς παραστατικά, δεν υπήρχαν πουθενά παραστατικά», είπε ο κ. Σπηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ