«Απατεώνας» στο γκολφ ο Τραμπ -«Κλέβει σαν τρελός», λέει η παρτενέρ του στο άθλημα - iefimerida.gr

«Απατεώνας» στο γκολφ ο Τραμπ -«Κλέβει σαν τρελός», λέει η παρτενέρ του στο άθλημα

Ο Ντόναλντ Τραμπ (Φωτογραφία: AP/ Evan Vucci)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και παίζει συχνά γκολφ- σε τέτοιο βαθμό που πολλοί τον επικρίνουν γιατί αφήνει τον Λευκό Οίκο για να επιδοθεί στο αγαπημένο του σπορ- ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι τόσο καλός όσο ισχυρίζεται.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η Σούζαν Πέτερσεν, νικήτρια 15 φορές του LPGA Tour και παρτενέρ του Αμερικανού προέδρου στο γκολφ, ο οποίος κλέβει σαν... τρελός όταν παίζουν, όπως δήλωσε.

«Λένε ότι αν κλέβεις στο γκολφ, κλέβεις και στη δουλειά σου. Είμαι σίγουρη ότι πληρώνει καλά αυτόν που του μεταφέρει τα μπαστούνια, γιατί όσο μακριά κι αν καταλήξει η μπάλα μέσα στο δάσος, είναι πάντα στη μέση από τον στόχο, όταν φτάνουμε εκεί», είπε η Πέτερσεν στη νορβηγική εφημερίδα Verdens Gang.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι όσες φορές έχει παίξει με τον Αμερικανό πρόεδρο, δεν τον έχει δει να πετυχαίνει τα κατορθώματα για τα οποία κομπάζει. «Οποτε μιλάμε μου λέει ότι έκανε νέο ρεκόρ ή κέρδισε κάπου. Απλά γελάω. Μου αρέσει να με πειράζουν και να πειράζω του άλλους και ο Τραμπ το δέχεται. Μάλλον για αυτό με συμπαθεί», πρόσθεσε.

Παρότι περνούν καλά παίζοντας γκολφ, η Νορβηγίδα- που είχε φτάσει στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και είχε κερδίσει 14 εκατ. δολάρια στην καριέρα της- δήλωσε ότι διαφωνεί με τις πολιτικές ενέργειες του Τραμπ.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ γκολφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ