Ποιο στιλ μπότας ταιριάζει με κάθε φούστα και φόρεμα -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά - iefimerida.gr

Ποιο στιλ μπότας ταιριάζει με κάθε φούστα και φόρεμα -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα ρούχα δεν μπορούν να διορθώσουν το πώς αισθανόμαστε (παρά μόνο παροδικά).

Αν θες να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου πρέπει να βρεις ένα είδος άσκησης που μπορεί να σε κάνει έστω λίγο χαρούμενη και να δουλέψεις σε αυτό. Τα ρούχα μας είναι μία λύση για να αισθανόμαστε όμορφες για όσο τα φοράμε. Μετά όμως, για να μην πέφτουμε ψυχολογικά, πρέπει να περιποιούμαστε το σώμα μας και την ψυχή μας και να προσέχουμε την υγεία μας.

Η αλλαγή είναι ωραίο να έρθει σιγά σιγά και να μας βρει δυνατές για να μπορούμε να την απολαύσουμε.

Αν υπάρχει ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που το χειμώνα βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή των καθημερινών εμφανίσεων, αυτό είναι οι μπότες. Τα παπούτσια που με ευελιξία μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας και μπορούν να μας βγάλουν από τη «δύσκολη» θέση.

Η αγορά μπότας θέλει καλό ψάξιμο. Η επιλογή μπότας είναι πολύ δύσκολη υπόθεση γιατί μπορεί πολύ εύκολα να δείξει πιο κοντό το πόδι.

Το στιλ μπότας που ταιριάζει με κάθε φούστα και φόρεμα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα μπότες ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ φούστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ