Goodyear Vector 4Seasons 2ης γενιάς για το Audi Q2 - iefimerida.gr

Goodyear Vector 4Seasons 2ης γενιάς για το Audi Q2

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Goodyear ανακοίνωσε ότι το Vector 4Seasons Gen-2 έχει διαπιστευτεί ως βασικός εξοπλισμός του Audi Q2.

Το ελαστικό έχει αναπτυχθεί για οδηγούς που ζουν σε περιοχές που αντιμετωπίζουν ήπιους χειμώνες, οι οποίοι δεν θέλουν να έχουν ως μέλημα την αλλαγή των ελαστικών τους κάθε εποχή. Το Vector 4Seasons Gen-2 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για περιοχές που αντιμετωπίζουν διαφορετικές οδικές και καιρικές συνθήκες. Το ελαστικό εγκρίθηκε για το Audi Q2 σε δύο διαστάσεις: 215 / 60R16 95V και 215 / 55R17 94V. Τα ελαστικά θα φέρουν την ένδειξη «AO», δείχνοντας ότι έχουν εγκριθεί από την Audi ως Πρώτη τοποθέτηση.

Το πέλμα του Vector 4Seasons Gen-2 έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τόσο στις καλοκαιρινές όσο και στις χειμερινές ανάγκες, όπως υποδεικνύεται από τα σήματα M + S και το σήμα της νιφάδας του χιονιού. Χάρη στην τεχνολογία SmartTread, το ελαστικό Vector 4Seasons Gen-2 προσφέρει επίσης εξαιρετική απόδοση σε απαιτητικούς βρεγμένους, λιμνασμένους και παγωμένους δρόμους. Η σταθερότητα, ο χειρισμός και η ανθεκτικότητα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν τα ελαστικά 2ης γενιάς Vector 4Seasons.

«Για άλλη μια φορά μπορούμε να ανακοινώσουμε περήφανα ότι το Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 έχει επιλεγεί από έναν κατασκευαστή αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας όπως η Audi. Αυτό το ελαστικό είναι η σωστή λύση για ένα αυτοκίνητο πολλαπλών χρήσεων, επιτρέποντας στους αυτοκινητιστές να οδηγούν υπό διαφορετικές οδικές και καιρικές συνθήκες χωρίς να αλλάζουν τα ελαστικά τους πριν από το χειμώνα ή το καλοκαίρι», τόνισε ο Nick Harley, Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear OE Consumer EMEA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 ελαστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ