Μαξίμου: Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με Αδωνι; Πριν 10 χρόνια έλεγε ότι ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαξίμου: Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με Αδωνι; Πριν 10 χρόνια έλεγε ότι ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νέο ερώτημα που συνοδεύεται και από το ανάλογο βίντεο επανήλθε σήμερα το Μαξίμου καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει αν συμφωνεί με όσα έλεγε ο Αδωνις Γεωργιάδης 10 χρόνια πριν ότι «ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία».

Στη σχετική ανακοίνωση το Μαξίμου επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας την ότι χρησιμοποιεί την επιχειρηματολογία του ΛΑΟΣ για το ονοματολογικό.

Η ανακοίνωση

«Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης με τα όσα έλεγε ο σημερινός Αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν με αφορμή την υιοθέτηση από την κυβέρνηση της ΝΔ της γραμμής για σύνθετη ονομασία ισχυριζόταν ότι «ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία»;

Πλέον είναι εμφανές σε όλους ποιος είναι ο Πρόεδρος, ποιος ο Αρχηγός και γιατί η ΝΔ χρησιμοποιεί όλη την επιχειρηματολογία του ΛΑ.Ο.Σ για το ονοματολογικό.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαξίμου Μητσοτάκης Γεωργιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ