Τζένη Μπότση: Στα 21 είχα πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης -Νιώθω θυμό, δεν θέλω να μιλάω γι αυτό - iefimerida.gr

Τζένη Μπότση: Στα 21 είχα πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης -Νιώθω θυμό, δεν θέλω να μιλάω γι αυτό

Φωτογραφία: Ιnstagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένη Μπότση, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η ηθοποιός, μιλώντας σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», είπε πως δεν θέλει να μιλήσει ακόμα για αυτή τη στιγμή, και είναι κάτι το οποίο δεν έχει ξεπεράσει, παρόλο που συνέβη όταν ήταν μόλις 21 ετών.

«Εγώ αυτό που εύχομαι είναι κάποιοι άνθρωποι να έχουν χάσει τον ύπνο τους. Όλο αυτό με άλλαξε ως άνθρωπο και είναι κάτι που δεν έχω ξεπεράσει ακόμα, παρόλο που συνέβη σε ηλικία 21 ετών. Έχω πολύ θυμό μέσα μου και αισθάνομαι υπεύθυνη κατά έναν τρόπο γιατί έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες αυτό μετά από μένα. Αν έβρισκα τη δύναμη να μιλήσω νωρίτερα, ίσως να τον είχα σταματήσει», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Δεν θέλω να μιλήσω ακόμα για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκα. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να κάνουν μία δεύτερη σκέψη, να πουν “κι αν το προκάλεσες;”. Εγώ δεν είμαι έτοιμη να το ακούσω αυτό, γι’ αυτό δεν μιλάω», ανέφερε η Τζένη Μπότση στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ