Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΕΤΤ - iefimerida.gr

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΕΤΤ

Ο Κωνσταντίνος Μασσέλος // ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Θεσμών ο διορισμός του καθηγητή Κωνσταντίνου Μασσέλου στη θέση του νέου προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Υπέρ του προτεινόμενου νέου προέδρου της ΕΕΤΤ, από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων δήλωσαν «παρών», ενώ το ΚΚΕ καταψήφισε διευκρινίζοντας ότι η στάση σου δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο του προτεινόμενου, αλλά με τις πολιτικές τις οποίες καλείται να εφαρμόσει.

«Βασικός στόχος της ΕΕΤΤ πρέπει να είναι ο πολίτης. Να παίρνει την υπηρεσία για την οποία πληρώνει» τόνισε ο κ. Μασσέλος, αναπτύσσοντας το πλάνο των προτεραιοτήτων του, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στην ευρυζωνικότητα, στην εισαγωγή νέων δικτύων πέμπτης γενιάς και στη διεύρυνση του ανταγωνισμού και στη δημιουργία νέων προϋποθέσεων για επενδύσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΕΤΤ Κωνσταντίνος Μάσσελος πρόεδρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ