Η Balenciaga ξαναχτυπά -Το λαστιχάκι μαλλιών των 200 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Balenciaga ξαναχτυπά -Το λαστιχάκι μαλλιών των 200 ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι έχει γεννηθεί τη δεκαετία του ‘80 σίγουρα θα θυμόσαστε εκείνα τα πελώρια, υφασμάτινα λαστιχάκια για τα μαλλιά. Τα scrunchie- έτσι λέγονται- επέστρεψαν και η τιμή τους θα σας... σηκώσει την τρίχα κάγκελο!

Ο οίκος Balenciaga φέρνει ξανά στο προσκήνιο την τάση της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 με μια πιο μοντέρνα πινελιά, που θα σας κάνει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη με κόστος 195 δολάρια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga) στις 8 Νοέ, 2017 στις 12:05 πμ PST

Το δερμάτινο λαστιχάκι που θυμίζει «babysitter που βγήκε σε πασαρέλα» κυκλοφορεί σε φωτεινά χρώματα όπως γαλάζιο, πράσινο, κίτρινο και φυσικά μαύρο. Είναι όλα φτιαγμένα στην Ιταλία από κοκκώδες δέρμα και φέρουν το μεταλλικό ασημί λογότυπο του οίκου Balenciaga.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga) στις 10 Νοέ, 2017 στις 5:10 πμ PST

Η Balenciaga ξαναχτυπά -Το λαστιχάκι μαλλιών των 200 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ταιριάξτε το με ένα μεταξωτό πουκάμισο για μια πιο εκλεπτυσμένη αλλά μοντέρνα εμφάνιση» προτείνει η ιστοσελίδα προσθέτοντας: «Χρησιμοποιήστε το για μια χαλαρή αλογοουρά τις ημέρες που δεν εργάζεστε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ