Ο αγνώριστος Γκόρντον Ράμσεϊ -Για ποιο λόγο έχασε 25 κιλά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο αγνώριστος Γκόρντον Ράμσεϊ -Για ποιο λόγο έχασε 25 κιλά [εικόνες]

Instagram/gordongram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιδιότροπος αλλά πολύ ταλαντούχος σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, εξομολογήθηκε πως πήρε την απόφαση να χάσει 25 κιλά για έναν εντελώς απρόσμενο λόγο.

Είναι ο πιο αθυρόστομος μάγειρας με εκατομμύρια τηλεθεατές να τον παρακολουθούν μέσα από τις εκπομπές του. Εκνευρίζεται με το παραμικρό και εξαπολύει προσβολές σε όποιον τολμήσει να παρακούσει τις μαγειρικές εντολές του.

Σήμερα, είναι μάλλον ο πιο αναγνωρίσιμος σεφ στον πλανήτη, με μια αυτοκρατορία που έχτισε γρήγορα, με αδιαμφισβήτητο ταλέντο και θράσος.

Από το 1998 μέχρι το 2013 άνοιξε 25 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο - από το Ντουμπάι έως το Τόκιο. Συνολικά τα εστιατόριά του έχουν κερδίσει 7 αστέρια.

Είναι σίγουρα ο φόβος και ο τρόμος για κάθε παίκτη ριάλιτι που τον βρίσκει μπροστά του. Κι όμως ο Γκόρντον Ράμσεϊ αντιμετώπισε τον πιο μεγάλο φόβο του πριν από μερικά χρόνια.

Δείτε για ποιο λόγο ο σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ θέλησε να χάσει 25 κιλά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκόρντον Ράμσεϊ δίαιτα λόγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ