Απίστευτο περιστατικό στα Εξάρχεια: Smart εισέβαλε σε είσοδο πολυκατοικίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτο περιστατικό στα Εξάρχεια: Smart εισέβαλε σε είσοδο πολυκατοικίας [εικόνα]

Φωτογραφία: facebook/Lina Papadaki
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λαχτάρισαν χθες οι κάτοικοι της οδού Γρηγορούπουλου στα Εξάρχεια, όταν είδαν ένα Smart να μπαίνει σε μια... πολυκατοικία.


Ο οδηγός του οχήματος με τα φιμέ τζάμια με μεγάλη ταχύτητα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μπούκαρε στην πολυκατοικία, σπάζοντας τα τζάμια της κεντρικής πόρτας. Η πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε αφού ανέβηκε και τα σκαλιά της εισόδου.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή ούτε στο πεζοδρόμιο, ούτε στην είσοδο της πολυκατοικίας δεν βρισκόταν κάποιος περαστικός ή ένοικος και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Αμέσως μετά από αυτό το περίεργο ατύχημα, ο οδηγός και ο συνοδηγός του Smart εξαφανίστηκαν. Οπως αποδείχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και αυτός ίσως ήταν ο λόγος που έκανε τους επιβαινόντές του να το εγκαταλείψουν σχεδόν σε κλάσματα δευτερόλεπτου.

Το περιστατικό ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ..

Απίστευτο περιστατικό στα Εξάρχεια: Smart εισέβαλε σε είσοδο πολυκατοικίας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ smart αυτοκίνητο πολυκατοικία εξάρχεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ