Ριάνα: Θέλω να βρω καινούργιο σύντροφο - iefimerida.gr

Ριάνα: Θέλω να βρω καινούργιο σύντροφο

Ριάνα: Θέλω να βρω καινούργιο σύντροφο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προς αναζήτηση νέου συντρόφου βρίσκεται η τραγουδίστρια Ριάνα, διαψεύδοντας έτσι τις πρόσφατες φήμες περί επανασύνδεσής της με τον Κρις Μπράουν.Μάλιστα, η ερμηνεύτρια δήλωσε πως η εργένικη ζωή είναι χάλια και πως μολονότι αποτελεί αντικείμενο πόθου από εκατοντάδες άνδρες σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι αρκετά δύσκολο να βρει εκείνον τον ένα, που θα γίνει ο επόμενος αγαπημένος της.

«Θα ήθελα να βγω ραντεβού με κάποιον που είναι άνετος και με χιούμορ. Η εργένικη ζωή είναι υπερεκτιμημένη. Στην πραγματικότητα, είναι χάλια» δήλωσε σε συνεντευξή της, βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια περί επιστροφής της στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της, ο οποίος την... ξυλοφόρτωνε.

Αλήθεια ή παραπληροφόρηση προκειμένου να μείνει η επανασύνδεσή της με τον πρώην της εκτός δημοσιότητας, αυτό σύντομα θα αποκαλυφθεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως, αν επέστρεψε στον Κρις Μπράουν, δεν θα αποφύγει τα επικριτικά σχόλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ