Εξαλλοι στον Ολυμπιακό με τη διαιτησία του ντέρμπι - iefimerida.gr

Εξαλλοι στον Ολυμπιακό με τη διαιτησία του ντέρμπι

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξαλλος με τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, είπε χαρακτηριστικά: «Να ρωτήσετε τους τρεις διαιτητές, γιατί αυτοί διαμόρφωσαν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ελληνική διαιτησία, όλη η Ελλάδα είδε πώς κέρδισε ο Παναθηναϊκός».

Εν συνεχεία είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Το σημερινό αποτέλεσμα το έκρινε ξεκάθαρα η διαιτησία! Ξεκινήσαμε καλά, ο Παναθηναϊκός σκόραρε μόνο δυο δίποντα στην πρώτη περίοδο και η διαιτησία τον έστειλε στις βολές κρατώντας τον μέσα στο παιχνίδι! Ο ΜακΛίν είχε 3 φάουλ στην πρώτη περίοδο, ο Μιλουτίνοφ είχε 3 φάουλ στο ημίχρονο. Όσο αντέχαμε, κρατούσαμε. Στην τρίτη περίοδο είδαμε και τον κύριο Πηλοΐδη να μπαίνει στην εξίσωση... Έστω κι έτσι, πήγαμε όπως πήγαμε. Παλέψαμε έχοντας τη διαιτησία να σφυρίζει με διαφορετικά κριτήρια! Έτσι το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό. Ο Παναθηναϊκός έβαλε 2-3 σουτ στο τέλος. Ήταν λογικό... Μόλις πήρε τη διαφορά, είδαμε τη διαιτησία να σφυρίζει 2-3 φορές υπέρ του Ολυμπιακού και να ισοφαρίζει ό,τι δεν έδινε πριν! Έχετε δει τον Παναθηναϊκό να σουτάρει λιγότερες βολές;. Γιατί ο προηγούμενος προπονητής εδώ (σ.σ. Γιασικεβίτσιους) διαμαρτύρονταν για τη διαιτησία… Φανταστείτε τι έχει να γίνει στα ματς που έχουν σημασία», δήλωσε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, για να συμπληρώσει: «Σέβομαι τον Παναθηναϊκό και το έχω αποδείξει, σέβομαι όλους τους παράγοντες αυτής της ομάδας. Τώρα είπα ότι είναι θέμα συγκυριών; Τώρα είπα πως είναι θέμα διαιτησίας. Τα λάθη τα είδατε; Πόσες ασίστ είχε ο Παναθηναϊκός και πόσα λάθη; Τα κριτήρια είδα ότι δεν ήταν τα ίδια από την αρχή του αγώνα». Για να καταλήξει: «Ο Παναθηναϊκός εγκλωβίστηκε με την άμυνά μας. Σίγουρα είμαστε σε μια φάση που δεν είμαστε καλά. Κάποιοι παίκτες είναι καταπονημένοι και κουρασμένοι, περιμένω πιο πολλά και από άλλους παίκτες της ομάδας μας. Αυτοί που επέστρεψαν δεν έχουν βρει ρυθμό. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ, δεν είναι τυχαίο ότι λίγες ομάδες έχουν κερδίσει εδώ μέσα. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε όλους τους στόχους του».

Πολλά και έντονα παράπονα είχε ο Κώστας Παπανικολάου από τη διαιτησία στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό, με τον «Παπ» να λέει πως υπάρχει έλλειψη σεβασμού, προσθέτοντας πως κάποιοι παίζουν με τον ιδρώτα και τη νοημοσύνη των παικτών. «Δυστυχώς κάποιοι δεν σέβονται ούτε τον κόπο μας, ούτε τον ιδρώτα μας και παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Είδαμε παίκτες που είναι χρόνια στα γήπεδα να μην τους σέβονται, παίκτες που έχουν υπηρετήσει την Εθνική ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ, να μην έχουν την αντιμετώπιση που θα πρέπει από τη διαιτησία. Και έτσι και εμείς δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε καν το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου. Για την απόδοση του Ολυμπιακού: «Κάναμε μία καλή προσπάθεια και κάναμε ένα βήμα μπροστά, αλλά άλλοι παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ