Δυσαρέσκεια Καμίνη για Βγόντζα που δήλωσε ότι θα πάει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - iefimerida.gr

Δυσαρέσκεια Καμίνη για Βγόντζα που δήλωσε ότι θα πάει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά την δημόσια δήλωση της Φώφης Γεννηματά ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν συμφωνεί με τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, ο συνεργάτης της και διακεκριμένος νομικός σύμβουλος Αντώνης Βγόντζας δήλωσε ότι θα πάει στο Σύνταγμα.

Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς κύκλοι του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη εξέφραζαν την ενόχλησή τους για την στάση του κ. Βγόντζα σημειώνοντας ότι δεν συνάδει με τον θεσμικό ρόλο που έχει αναλάβει ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής. Ο Α. Βγόντζας τοποθετήθηκε προ εβδομάδων από την Φώφη Γεννηματα ως πρόεδρος της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, στη θέση του κ. Αλιβιζάτου. Οι συνεργάτες του Γ. Καμίνη διευκρίνιζαν ότι το πρόβλημα αφορά μόνο στην θεσμική του ιδιότητα και όχι στην άποψη που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε πολίτης.

Σε άρθρο του ο Α. Βγόντζας (στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και διευθυντής του Νομικού Γραφείου του ως πρωθυπουργού το 1993-1996) εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα παραβρεθεί στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ