Τεντ Τέρνερ: Κάλυψα το κενό της Τζέιν Φόντα με 4 ερωμένες σε βάρδιες! - iefimerida.gr

Τεντ Τέρνερ: Κάλυψα το κενό της Τζέιν Φόντα με 4 ερωμένες σε βάρδιες!

Τεντ Τέρνερ: Καλυψα το κενό της Τζέιν Φόντα με 4 ερωμένες σε βάρδιες!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συντετριμμένος και απαρηγόρητος ήταν ο ιδρυτής του CNN, Τεντ Τέρνερ, όταν χώρισε με την Τζέιν Φόντα το 2001. Γι' αυτό κατέφυγε σε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να βρει παρηγοριά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με συνέντευξη του 73χρονου μεγιστάνα των ΜΜΕ στο περιοδικό "Holywood Reporter", όταν τελείωσε η σχέση του με τη Τζέιν Φόντα το 2001, υπέφερε, εκλαιγε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε επί μήνες. «Κατόπιν αποφάσισα να προχωρήσω», λέει. Με ποιον τρόπο; Υιοθετώντας τον «κανόνα» της μιας ερωτικής συντρόφου την εβδομάδα!

Ουσιαστικά, ο Τέρνερ δημιούργησε ένα μικρό χαρέμι με τέσσερις ερωμένες με τις οποίες συζούσε ανά μία εβδομάδα. Μία από τις κυρίες ήταν γνωστή συγγραφέας. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν οι τέσσερις ερωμένες ήταν ικανοποιημένες με την κατάσταση, ο βαθύπλουτος Τέρνερ απάντησε με ένα απλό: «πάνω κάτω»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ