Η κίνηση της 6χρονης κόρης της Μπιγιονσέ, που συζητήθηκε -Viral βίντεο - iefimerida.gr

Η κίνηση της 6χρονης κόρης της Μπιγιονσέ, που συζητήθηκε -Viral βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζέι Ζι και η Μπιγιονσέ μπορεί να είναι οι πιο κουλ γονείς, αλλά εξακολουθούν να φέρνουν σε δύσκολη θέση της κόρη τους Μπλου Ίβι.

Η 6χρονη φαίνεται πως αποφάσισε να βάλει μια τάξη όταν στην απονομή των βραβείων Grammy την Κυριακή το βράδυ ζήτησε από τους γονείς της να χαλαρώσουν και να σταματήσουν να χειροκροτούν.

Με ένα βλέμμα – φωτιά και μια χειρονομία του στυλ «χαλαρώστε», η μικρή επανέφερε σε τάξη τους γονείς της που χτυπούσαν με ενθουσιασμό παλαμάκια.

Το στιγμιότυπο αυτό κατέγραψε κάμερα και έγινε αμέσως viral, με τη στάση της να ενθουσιάσει τους οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μπλου Ίβι παραβρέθηκε με τους γονείς της στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy καθώς ο πατέρας της ήταν υποψήφιος για 8 βραβεία για το άλμπουμ του «4:44», φεύγοντας ωστόσο με άδεια χέρια.

Η διάσημη οικογένεια έκατσε στην πρώτη σειρά με την Μπλου Ίβι ανάμεσα στους γονείς της. Φορούσε μάλιστα μία άσπρη στολή – και τακούνια – και ξεχώριζε μέσα στα μαύρα ρούχα των γονιών της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ