O Cary Grant ήταν στοργικός πατέρας - iefimerida.gr

O Cary Grant ήταν στοργικός πατέρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόρη του Jennifer Grant θυμάται τον πατέρα της να την παίρνει από το σχολείο, να τη βοηθάει στα μαθήματα της και να φυλάει κάθε φωτογραφία που έβγαζαν μαζί, κάθε δώρο που του αγόραζε, ακόμη και τα σημειώματα που του έγραφε. Κλασσική περίπτωση χαζομπαμπά δηλαδή.Ο Cary Grant που πέθανε το 1986 σε ηλικία 82 χρονών, ήταν πολύ κλειστός σε σχέση με την προσωπική του ζωή. Είχε παντρευτεί 5 φορές και είχε χωρίσει 4. Απέκτησε την κόρη του από το γάμο του με την ηθοποιό Dyan Cannon.«Καμιά φορά αισθάνομαι ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν για να με κάνουν. Ματαιοδοξία; Ίσως.» . Γράφει ότι αν και ο Grant και η Cannon αγαπιόντουσαν αλλά ήταν και οι δύο πάρα πολύ πεισματάρηδες για να κρατήσει η σχέση τους. Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της κόρης του, που την αφιέρωσε στη μητέρα της ο μόνος σύγχρονος σταρ που μπορεί να συγκριθεί με τον πατέρα της είναι ο George Clooney επειδή έχει λίγη από τη λάμψη του. Ο Grant εγκατέλειψε την υποκριτική το 1966 σε ηλικία 62 χρονών για να αφοσιωθεί στην οικογένεια του δηλαδή στην κόρη του συγκεκριμένα. Η Jennifer έζησε μια σχεδόν παραμυθένια ζωή, παίζοντας παιχνίδια με την Πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό και ακούγοντας τη συμβουλές του σκηνοθέτη Howard Hughes. Στις φήμες που ήθελαν τον Cary Grant να είναι τσιγκούνης ή ομοφυλόφιλος απαντάει, γράφοντας « Από την εμπειρία μου, ο πατέρας μου δεν ξόδευε ποτέ πολλά λεφτά ούτε λίγα. Για έναν πλούσιο άνθρωπο όπως ήταν, αυτό ήταν εντυπωσιακό.»

Όσον αφορά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις είπε: « Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους άντρες που τον ήθελαν και ούτε θα μου έκανε έκπληξη το ότι φλέρταρε με μερικούς. Όταν η συγκεκριμένη ερώτηση γίνεται, λέει πιο πολλά για τον άνθρωπο που την κάνει. Ο πατέρας μου το έβρισκε πάρα πολύ διασκεδαστικό που τον έλεγαν γκέι. Έλεγε ότι αυτό έκανε τις γυναίκες να προσπαθούν περισσότερο να αποδείξουν το αντίθετο.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ