Ο Γουίλιαμ ετοιμάζει το 1 εκατ. ευρώ μπάτσελορ του Χάρι -Με μασέρ, στις Αλπεις - iefimerida.gr

Ο Γουίλιαμ ετοιμάζει το 1 εκατ. ευρώ μπάτσελορ του Χάρι -Με μασέρ, στις Αλπεις

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και χρόνια ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, παίρνοντας μάλιστα το όνομα ο «πρίγκιπας των πάρτι» από τον Τύπο.

Ο Γουίλιαμ ετοιμάζει το 1 εκατ. ευρώ μπάτσελορ του Χάρι -Με μασέρ, στις Αλπεις | iefimerida.gr 0

Αλλά τώρα που ο πρίγκιπας Χάρι αρραβωνιάστηκε την Μέγκαν Μαρκλ, εκείνες οι ημέρες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο άνδρας που κάποτε είχε «συλληφθεί» στην κάμερα να παίζει στριπ μπιλιάρδο στο Λας Βέγκας, τώρα απολαμβάνει «χαλαρά βράδια μπροστά στην τηλεόραση, μαγειρεύοντας δείπνο για τους δυο μας στο μικρό εξοχικό μας σπίτι».

Αλλά με το γάμο να απέχει μόλις 4 μήνες, ο Χάρι θα έχει άλλη μία τελευταία επική έξοδο. «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σχεδιάζει να κάνει ένα μπάτσελορ πάρτι για τον Χάρι στο Βερμπιέρ της Ελβετίας» λέει μια πηγή κοντά στον πρίγκιπα στο περιοδικό In Touch.

Ο Γουίλιαμ ετοιμάζει το 1 εκατ. ευρώ μπάτσελορ του Χάρι -Με μασέρ, στις Αλπεις | iefimerida.gr 1

«Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό θέρετρο είναι εδώ και καιρό αγαπημένο της βασιλικής οικογένειας, ειδικά της νεότερης γενιάς». Και ο 35χρονος Γουίλιαμ θέλει να τα δώσει όλα για τον μικρό αδερφό του. «Όλο το ταξίδι θα κοστίσει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια» λέει η πηγή.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον πατέρα του, Κάρολο, κάνουν σκι στο Βερμπιέρ. Φωτογραφία: AP

«Ο Γουίλιαμ έχει κανονίσει να πάνε με ιδιωτικό αεροπλάνο ο Χάρι και 15 από τους καλύτερους φίλους τους στις Ελβετικές Άλπεις, εντός του οποίου θα υπάρχει άφθονη σαμπάνια, μπίρα και σνακ για το ταξίδι» εξηγεί η πηγή, προσθέτοντας πως ο Γουίλιαμ θα προσλάβει σεφ για να μαγειρέψει όλα τα γεύματά τους. «Επίσης, θα προσλάβει μασέρ για μετά το σκι».

Ο Γουίλιαμ ετοιμάζει το 1 εκατ. ευρώ μπάτσελορ του Χάρι -Με μασέρ, στις Αλπεις | iefimerida.gr 2

Το βασιλικό πάρτι δε θα γίνει σε κάποιο ξενοδοχείο. «Ο θείος του πρίγκιπα Χάρι, Άντριου, τους πρόσφερε το σαλέ του, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, με επτά κρεβατοκάμαρες, για να μείνουν όσο θα βρίσκονται στο Βερμπιέρ, αν και ο Γουίλιαμ ανησυχεί ότι δε θα είναι αρκετά μεγάλο για όλους και σκέφτεται να νοικιάσει κι ένα γειτονικό κτίριο» προσθέτει η πηγή. «Θα πληρώσει επίσης για την ασφάλεια και το προσωπικό σε ένα ξεχωριστό σαλέ».

Ο Χάρι και οι φίλοι του θα περάσουν τις ημέρες τους στο χιόνι και τα βράδια τους στο κλαμπ. «Θα είναι ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση με ατελείωτες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων σκι, snowboarding, snowmobiling και heli-skiing. Αλλά με όλα αυτά τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα που έχει να προσφέρει το χωριό, οι δραστηριότητες μετά το σκι θα είναι εξίσου σημαντικές».

Σύμφωνα με την πηγή «θα ξεκινούν τα βράδια τους με σφηνάκια τεκίλας – το αγαπημένο ποτό του Χάρι – και Jägerbombs ενώ θα παίζουν παιχνίδια όπως «Cards Against Humanity» και «Never Have I Ever».

Ο Γουίλιαμ ετοιμάζει το 1 εκατ. ευρώ μπάτσελορ του Χάρι -Με μασέρ, στις Αλπεις | iefimerida.gr 3

Ένα πράγμα που δεν σχεδιάζει ο Γουίλιαμ; «Δε θα κάνουν πάρτι με στρίπερς» λέει η πηγή «αλλά σίγουρα πολλά κορίτσια θα την ‘πέσουν’ στον πρίγκιπα Χάρι». Η Μέγκαν μπορεί να τον εμπιστεύεται αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι τόσο πεπεισμένη.

Πρωταθλήτριες του σκι χαλαρώνουν μετά από έναν αγώνα στο Βερμπιέρ. Φωτογραφία: AP

«Αποκαλεί τον Γουίλιαμ, ‘φωνή της λογικής’ και του έχει ζητήσει να προσέχει τον Χάρι».

Αλλά ο Γουίλιαμ δε θα αφήσει τίποτε να χαλάσει τη διασκέδαση. «Θέλει ο Χάρι να έχει ένα μπάτσελορ πάρτι που θα του μείνει αξέχαστο» λέει η πηγή. «Εξάλλου, μία φορά παντρεύεται κανείς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ