Super League: «Γκέλα» του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, 1-1 με Αστέρα

Σε ένα δυνατό παιχνίδι στην Τρίπολη, Αστέρας και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1, με τους «ερυθρόλευκους» να πέφτουν από την κορυφή της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με τον Ιγκλέσιας στο 21'. Ο Τσιλιανίδης έκανε ωραία εκτέλεση φάουλ, ο Ιγκλέσιας μπήκε στην πορεία της μπάλας, τη βρήκε όσο έπρεπε και την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Προτό. Βρήκε λίγο την μπάλα και ο Σισέ, ωστόσο δεν της άλλαξε πορεία!

Ο Ολυμπιακός, όμως, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν από τη λήξη του α' ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 39'. Ο Πάρντο έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Ανσαριφάρντ προσπάθησε να κάνει το κοντρόλ μέσα στην περιοχή, με τον Τριανταφυλλόπουλο να τον ανατρέπει από πίσω και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Ανσαριφάρντ, που με ωραίο σουτ στην αριστερή γωνία νίκησε τον Αθανασιάδη και «έγραψε» το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, που ξεκίνησε με καθυστέρηση (λόγω δακρυγόνων), το ματς είχε πολλά νεύρα, πολλά φάουλ και λίγες ευκαιρίες, και έτσι το 1-1 ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη.

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει 42 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (43 β.), που «πέρασε» από το Αγρίνιο, νικώντας 1-0 με πέναλτι του Πρίγιοβις στο 87'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Ολυμπιακός Αστέρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ