Super League: «Γκέλα» του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, 1-1 με Αστέρα - iefimerida.gr

Super League: «Γκέλα» του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, 1-1 με Αστέρα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα δυνατό παιχνίδι στην Τρίπολη, Αστέρας και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1, με τους «ερυθρόλευκους» να πέφτουν από την κορυφή της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με τον Ιγκλέσιας στο 21'. Ο Τσιλιανίδης έκανε ωραία εκτέλεση φάουλ, ο Ιγκλέσιας μπήκε στην πορεία της μπάλας, τη βρήκε όσο έπρεπε και την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Προτό. Βρήκε λίγο την μπάλα και ο Σισέ, ωστόσο δεν της άλλαξε πορεία!

Ο Ολυμπιακός, όμως, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν από τη λήξη του α' ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 39'. Ο Πάρντο έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Ανσαριφάρντ προσπάθησε να κάνει το κοντρόλ μέσα στην περιοχή, με τον Τριανταφυλλόπουλο να τον ανατρέπει από πίσω και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Ανσαριφάρντ, που με ωραίο σουτ στην αριστερή γωνία νίκησε τον Αθανασιάδη και «έγραψε» το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, που ξεκίνησε με καθυστέρηση (λόγω δακρυγόνων), το ματς είχε πολλά νεύρα, πολλά φάουλ και λίγες ευκαιρίες, και έτσι το 1-1 ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη.

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει 42 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (43 β.), που «πέρασε» από το Αγρίνιο, νικώντας 1-0 με πέναλτι του Πρίγιοβις στο 87'.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Ολυμπιακός Αστέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ