Ο πανεύκολος τρόπος να διατηρήσεις το ψωμί ολόφρεσκο για πολύ, πολύ καιρό - iefimerida.gr

Ο πανεύκολος τρόπος να διατηρήσεις το ψωμί ολόφρεσκο για πολύ, πολύ καιρό

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ψωμί, μπορεί να παχαίνει, αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει και να μη λαχταράει μια μπουκίτσα.

Αν και το ψωμί έχει πολλές θρεπτικές ουσίες και αποτελεί βασική τροφή, σε μεγάλες ποσότητες δεν μας κάνει καλό.

Ωστόσο, όταν αγοράζουμε από τον φούρνο ή φτιάχνουμε ψωμί (όχι εμείς, η μητέρα μας), παρατηρούμε ότι την επόμενη μέρα αυτό σκληραίνει και δεν μπορούμε να το φάμε.

Ενώ την πρώτη μέρα, είναι μαλακό και φρεσκοψημένο, μετά από 1-2 μέρες δεν μπορούμε καν να το κόψουμε με αποτέλεσμα να το πετάμε.

Μπορεί να έχουμε δοκιμάσει πολλά τρικ για να μπορέσουμε να το καταναλώσουμε, όπως για παράδειγμα να το ψήσουμε, αλλά πλέον έχει γίνει μπαγιάτικο.

Διάβασε τον τρόπο να διατηρήσεις φρέσκο το ψωμί σαν να βγήκε μόλις από το φούρνο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψωμί φρέσκο τρόπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ