Η Ολγα Πηλιάκη χορεύει αισθησιακά και ο Στέλιος Χανταμπάκης σχολιάζει [βίντεο]

Έναν αισθησιακό χορό υπό τους ήχους της μουσικής της Beyonce αποφάσισε να χορέψει η Όλγα Πηλιάκη, και ο σύζυγός της δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο.

Η Όλγα Πηλιάκη διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα, ως πρωταθλήτρια του ανσάμπλ, κάτι που είχαμε δει και από τη συμμετοχή της στο Nomads.

@olgapiliaki δε μπα να ντυθείς και μπαλαρίνα... σου είπα τέλος... Βρε που μπλέξαμε ... # #olgapiliaki #hantampakakia #trelikanoniki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις 24 Ιαν, 2018 στις 4:24 πμ PST

Αυτή τη φορά αποφάσισε να χορέψει στους ρυθμούς της Beyonce και ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης, ανέβασε βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram, με το εξής σχόλιο:

«@olgapiliaki δε μπα να ντυθείς και μπαλαρίνα… σου είπα τέλος… Βρε που μπλέξαμε … ##olgapiliaki #hantampakakia #trelikanoniki».

Λίγο καιρό πριν, είχε ανεβάσει άλλο ένα βίντεο της γυναίκας του να χορεύει και αστειευόμενος τότε είχε πει πως «όσο και να κουνιέσαι, άλλο παιδί δεν έχει».

Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει... βρε δε μπα να χτυπιέσαι-άλλο παιδί δεν έχει ... #mamoisbabakis και #malenababaki μόνο!!! #hantampakakia @olgapiliaki #trelikanoniki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις 3 Δεκ, 2017 στις 8:33 πμ PST

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ