Formula 1: Σε δημοπρασία η τελευταία McLaren του Αιρτον Σένα - iefimerida.gr

Formula 1: Σε δημοπρασία η τελευταία McLaren του Αιρτον Σένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η McLaren με την οποία ο Άιρτον Σένα πήρε την τελευταία του νίκη στο Μονακό το 1993, θα δημοπρατηθεί τον Μάιο στο Πριγκηπάτο από τον οίκο Μπόναμς.

Η McLaren MP4/8A με τον αριθμό σασί 6, ήταν το μονοθέσιο με το οποίο ο Άιρτον Σένα πήρε την τελευταία του νίκη για την ομάδα της McLaren στο Γκραν Πρι του Μονακό. Στις 11 Μαΐου ο οίκος Μπόναμς θα δημοπρατήσει το συγκεκριμένο μονοθέσιο σε εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο Μονακό και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά βλέμματα.

Τιμή εκκίνησης δεν έχει ανακοινωθεί από τον οίκο, ωστόσο αναμένεται να κινηθεί κοντά στα επίπεδα του ακριβότερου σύγχρονου μονοθεσίου της Formula 1, της Ferrari του Μίκαελ Σουμάχερ από το 2001, η οποία είχε πουληθεί τον Νοέμβριο αντί 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Οπότε αναμένονται πολλά... χτυπήματα και αρκετά χρήματα για το ιστορικό μονοθέσιο που είχε φέρει πολλές νίκες στην McLaren και στον Βραζιλιάνο οδηγό εκείνη την χρονιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 Αιρτον Σένα McLaren
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ